2010. gada 17. decembris

16.12.2010 Lagoos dos Patos


Sveiki.
Šodien ir manu cerību piepildīšanas diena. Pēc vakardienas salauzta deļa un remonta darbiem, šodien varēja turpināt burāt.
Rits iesakas visnotaļ neparasti jo kads palaida ziņu ka kite stacija būs capueras nodarbības. Ta arī es tur nokļuvu pusdesmitos no rīta lai apskatīties.
sanaca laba rīta vingrošana un staipišdanas un vel iemacijos capueras pirmos pamat soļus:)
Ap to laiku vejš jau saka pastiprināties un ātri steidzos atpakaļ uz musu "bazi''
Uzspiedu uz Loranu ( musu apartamentu īpašnieku un ļoti labu serfotāju, kurš katru dienu mīl biku uzpipēt:) )un sarunajam ka pēcpusdiena dosimies uz vienu no gludūdens lagunam kas ir te tuvumā.
Paspe'ju ieiet uzburat pusstundu ar 4.7 un bija jau laiks vakt inventāru un ap vieniem dēvamies ceļa uz Patosa lagunu.

Jaatzīme ka ceļs līdz lagunai bija interesantākais piedzīvojums līdz šim. Attalums lidz turienei varbūt ir kadi 30 km, bet tos mēs merojam vairāk par stundu:), jo pa ceļam nacas parvarēt kapas, pļavas, pludmales, parcelties ar plostu pari upei ( likas ka tas plosts aizies dibenā ar visu musu stafu un mašinu) tad vel nobraukt pa super izdauzitiem lauku ceļiem. Bet tieši tas visu padarija par kartīgu piedzivojumu un lika burašanai laguna lidzinaties vienai no labākam sesijam uz ūdens šogad;)
Daļeji ta arī ir jo tieši lagunā Patos esmu uztaisijis savu pirmo un tīru burneru, one handed funnelu un tt no pilnīgi gluda ūdens.
Lagunā ir sald ūdens, vienīgais minus ka iekša vietam ir aļģes kas ir ļoti asas un kartīgi dur:(

Vel saka ka no tadam saldūdens lagunam ja iekapt kadā sudā var dabut tadus mazus tarpus kas iekapsulējas pec tam tava ķermeni un aug:). Līdz braucēji gan teica ka no ta nav jabaidas un tos var mierīgi dabūt ara no adas ar adatu.
Ļoti ceru ka neko tadu neesmu dabujis tur:) un vienigais ko atvedu no lagunas būs mega pozitīvi iespaidi.
Ceļu atpakaļ merojam jau pa tumsu un bijam pedejie klienti uz "pramja"' parceltuves. Velāk sekoja kolektīvas vakariņas ar lobsteru musu iemiļotaja restoraniņa, kura īpašnieks taisa labākas capiroskas ciematā. Lobsterus tiešam ir verts te pagaršot, nav leti bet cena pratīga salidzinot šo edienu ar cenam pie mums.

Desertam pievienoju dažas bildes. No šodienas būs beidzot arī safilmets gan actions gan ari lifestyle. Būs ko darīt mājās garajos ziemas vakaros:)

Nu jau mums paliek 4 dienas uz vietas un 3 no tam solas būt vejainas. Kadu dienu noteikti aizbrauksim uz tas upes grīvu, tas ir tuvāk un arī ir pilnīgi gludais, vares beidzot uztaisīt kadu airfunnelu.

1 komentārs: