2010. gada 20. marts

DAY 7


Esam tieši ceļojumā vidū. pagaja jau 7 dienas un palika tik pat daudz. Sodien atkal burajam un vejš bija tads pats ka vakar, tatad respektīvi 12 iegaju jau ar 4.2 un bija jau par daudz, pamacijos, pamocijos un tad pēc pusdienam iegaju ar 3.7 :0....

Bija labs:). Nu jau esmu piešavies frīstailot ar mazam buram un 5.3 laikam liksies milzīga :)

Vis bija forši līdz bridim kad pilnīgi nejauši nolecot no deļa ar celi trapiju deļa klajam un rezultātā 4 cm plaisa :(, nu nekas nomainīju dēli paņemu tadu pašu no nomas parskruvēju savu spuru paņemu 4.2 un turpināju burāt līdz saulrietam. Šodien mani skolēni bišku pafilmēja tapēc būs pec tam kads video..

Turas un ceru ka rita takal būs vejš, kaut gan prognoze nav no labakam, bet ceresim:)

2010. gada 19. marts

DAY 6

Ko lai raksta??? Un atkal puta. No rīta veja nebija, un mēs nu nodomājam ka varbūt beidzot būs komfortabli apstakļi pēcpusdiena, prognoze radīja ka būs 12-14 m/s pēcpusdiena. Kartējo reizi apstiprinājas fakts ka El Tura prognozi var neskatīties. Saka pust ap 11:00, pakapeniski pastiprinoties vejam ap 12:00 varēja jau braukt ar 4.7. Es nestedzos uz ūdens un iegaju pēc 13:00 ar 4.7, pēc paris halzem nolēmu nomainīt uz 4.2, bet vel pēc pusstundas arī ar 4.2 nevarēja savakties :))). Pasedejam krasta un aizgaju otru reizi tikai pēc 16:00 ar 4.2. Vejš izlidzinājas un bija vel joprojam biku par daudz, bet ši bija viena no labākam session uz ūdens līdz šim. gandrīz uztaisīju burneru, saka sanakt kaut kas uz sw kono pusi.... Bijam tikai 3 frīstaileri uz ūdens un burajam līdz jau palika gruti saredzēt čopu :). Musejiem šodein ari gaja labi līdz brīdim kad vejš pielika. Emīls uztaisīja pirmo ūdensstartu, viņa sieva Inese ari saka braukt ar deli, Elīna stabili glisēja....
Tadas ziņas uz šodienu. Rīta jauna diena, un ceresim ka vejs būs un būs komfortablāks :))

patikamas Jums brīvdienas:)

2010. gada 18. marts

DAY 5




Šodien atkal bija vejš... Un kads vel!!! Visu dienu 15-20 m/s. Braucu nosakuma ar 3.7 :), kad iegaju otro reizi paņemu 4.2. Perebors bija visu laiku un nu jau esmu pie ta pieradis, tapēc arī meģinu jaunus trikus, vel joprojam stradāju ar toadu un Shaku, cerams ka drīz sanaks kad būs komfortāki apstakļi:)


Šodien atbrauca arī labākais ukraiņu frīstailers Sergejs Gunko un kaitīna metot man prieksa shakas katru reizi :))))


Protams ka ne bez traumam, šodien konstatēju ka sastiepu ceļgala saites, celis sap, ja ta turpināsies naksies lietot elastīgo saiti. Tomēr frīstails neiet veselībai pa labu :)


Musejie šodien parsvara sedēja sauļojas un apciemoja Mozus kalnu un petīja apkartni.



2010. gada 17. marts

DAY 4

Kartēja vejaina diena te. Braucu ar 4.7 Ice. Šodien uz El turu atbrauca Adam Sims angļu frīstailers, kura līmenis ir pietiekoši augsts, meta burnerus, culos un tt.
Cinos ar shaku joprojam neveiksmīgi :)))))Besīgais triks ....fffff
Bet ta kopuma lekaju uz labo halzi switcha trikus, sanak eslideri punetas funnels, ka arī šodien sanaca viena switch chacho
Rīt būs jauna diena un izskatas ka ļoti vejaina. Vejš te nenomierinas pat pa nakti

2010. gada 16. marts

DAY 3


Šodiena atnesa ZR veju kas dienas garuma pieņemas spēkā un ap 12:00 sasniedza 14-15m/s. Iegaju no sakuma ar 4.2, par maz nebija :)))), tad nomainīju uz 3.7 :)). Protams tados apstaklosmacities kaut ko jaunu ir gruti, tapēc meģināju "power moves" kurvajadzīgs perebors, piem. toad, un gandrīz to arī uztaisīju nu vismaz aplecu riņki un startēju ar waterstaru. Maniem skolēniem protams gaja gruti un beginneri uz ūdens visparnegaja jo jau no iepriekšejam dienam sakrajas liels nogurums. Pašam arī jau konkrets besis, no rita knapi var pakustēties tad dienas garumā iestaigajies un var aiziet biku uzburāt :). Tad līdz 17:00 es atputos un vakarā jau varēja ieiet ar 4.7. Pusstundiņu uzburāju izpildiju pamat triku paku :) puneta,eslider, funnel un pirmo reizi pa šo braucienu uztaisiju spoku 540 :)).

Tagad jaatpusas kartīgi un jauzkraj spekus ritdienai jo prognoze uz tuvākam 2 dienam ir vel parliecinosāka :(( ar siprako veju.

2010. gada 15. marts

DAY Nr.2

Sodien knapi varēju piecelties no gultas, sapēja tadas muskuļu gruppas, par kuru eksistenci pat neiedomājos :)...
Un atkal puta D vejš. Visu dienu uz 4.7 Ice un Skate 100.
Kartējo reizi parliecinājos ka frīstailam ta ir perfekta kombinācija. Sodien atkal atbrauca grupiņa fristailistu no dahabas, jo tur vispār nekas nepuš, D vējš tur nav burajams, tatad bija atbraucis pats PWA 2009 Nr.8 frīstailist Egors Popretinskijs RUS11. Egorsparadīja ko nozīme but NR,8 pasaulē :)
Bija patikami skatīties un burāt kopā. Šodien atkal cinījos ar Shaku, kļūdas zinamas, bet rezultāta nav. Izdevas arī punetas un funnel uz pusmetrīga čopa :)
Rīt ieputis ZR un būs beidzot gludais ūdens varēšu talāk pieversties jauniem ss trikiem.

Bildes varat atrast iekš www.katalka.ru sadaļa foto.

Aloha

2010. gada 14. marts

El Tor 2010 Day Nr.1




Sestdienas vakara atbraucam uz El Turu. Kopā esam 7 cilvēki. Nu jau visu nedeļu te pus netradicionāls D virziena vejs līdz ar to ir ļoti sutīgs un laiks ar augstu mitruma līmeni un ir ļoti silts. Daudzi bura tikai šortos. Šodien bija atkal D vejš līdz ar to bija lieliska iespēja pamacities shaku tieši pie krasta ka ari ponchus. ar labu halzi gan uz pusmetriga čopa bija pagruti, bet semi funnelu un punetu izdevas izpildīt. Prognoze izskatas ka rīt atkal D vejš un tad visu atlikušu nedeļu ļoti stiprais ZR. ceturdien līdz 20m/s, būs hardcore frīstails. Nu jau pēc pirmas dienas ada n dažiem pirkstiem nogaja :((. Ja aizmirsu uzrakstīt šodien braucu ar 4.2 un 100 Skate dēli, tad vakara ar 4.7 un 100 Skate.




nakošais updates drizumā.


Un ja mums te ir zemenes un arbuzi, ka ari ļoti garšīgas melones :)))


Turas:)