2013. gada 8. februāris

News, video, summary of 2012.

Darbs, darbs, darbs...
Blogam galīgi nepietiek laika, bet galvenais arī motivācijas. Laikam jau pariet tas jaunības maksimalisma vecums, kad gribas ar visiem saviem panakumiem dalities vai būt labakājam visā ko dari. Un ja ne noķerta gripa šonedeļ, tad visdrizāk atliktu šis ziņas rakstīšanu uz kadu vel nenoteiktu laiku:-), bet ja jau pieķeros tad par visu pēc kārtas.
2012. gads man bija tiešam kontrastains un notikumiem bagāts, te jāmin statusa maiņa uz "maried", ne pirmas, bet kartējas traumas vindsetrfinga deļ, ceļošanu turpu šurpu, paraleli visam sava""mega projekta" pabeigšana pimp my ride, vai no lužniem uztaisi konfekti....
Kopā 2012. gada biju devies 3 vindsērfinga ceļojumos: marts- aprilis 2 nedeļu treniņš Ēģiptē, jūlijs- 2 nedeļu garš windsurf medusmenesis Krētā, Griekijā, novembris- 2 nedeļu treniņš Ēģiptē.
Pagajušogad veja statistikas ziņa dominē Griekijā, tieši tur noburāju visintensivāk un visvairāk. Rudens brauciens uz Ēģipti bija 12 vai 13 un nu ta sakrīta ka tieši ap to laiku pasaule notika ta saucama El NINO paradība( varāt palasīt wikipedia sīkāk) un tas nozīmēja ka vejš bija mazāk neka parastī jo tieši El Nino efekts nobloķēja visus termālos vējus pasaulē, par spiti tam ka rudens parasti ir pietiekoši vejains gan Kanariju salas gan Eģiptē, 2012 gada rudens tads nebija, bet neskatoties uz to no 14 dienam sanāca noburāt kadas 6, kas arī nav slikti.
Pēc sezonas noslēgšanas vajadzēja mazliet pielabot savu ķermeņi, respektīvi izoperēt menisku, kas tika veiksmīgi izdarīts decembrī un nu jau janvara sakumā varēju atkal sākt intensīvi darboties.
Ja ziema, protāms, fanatiskam serfotājam ir depresīvs laiks, neskatoties it ka uz to ka pastav arī citi prieki, bet tie nez kāpēc nesagada tadas emocijas ka vindserfings. Parasti jau jānovelk laiks līdz martam un tad jau atkāl vār atklāt sezonu uz ūdens. Priece ka nu jau februarīs un tas nozīme ka pēc nedeļam 4 varēšu atkal doties atgūt savas prasmes vindserfinga.
Kadi plāni šogad??? Gan jau ka parasti sakšu ar frīstaila treņiniem, jāapgust šogad beidzot culo, toad un parastu kono... Tatad pirmais brauciens tiek plānots no 9 vai 10 marta 2 nedeļas Ēģiptē. Tad vajadzētu mazliet pieversties arī wave disciplinai un pieņemt draugu ielūgumu apciemot Tenerifes salu, kas drizāk varētu notikt aprīlī. Talāk planot negribas un nav vērts jo neviens nezin kadi dzīves pārsteigumi mūs sagaida...
Runājot par Ēģiptes braucienu, jā arī Tu gribi paburāt, apgūt vindserfinga pamatus vai jebkura līmeņa manevru, tad droši piesakies braucienam, labprāt palidzēšu ar savam konsultācijam un apmacību, turpāt kopā ir jautrāk..
No citas pūses labi ka ir tadi zimas meneši, kad var sakartot sen aizmirstas lietas. Viena no tam milzīgs daudzums safilmēta materiāla no 2011 gada un 2012 gada.
Rezultāt tada 2 video.
Kreta 2012:
LAT161 Summer trip 2012 from Jevgenijs Lat161 on Vimeo.
Ēģipte 2011 un 2012:
3 as 1 from Jevgenijs Lat161 on Vimeo.
Loha, ceru ka nakamais posts būs drīz...