2010. gada 10. decembris

No wind days


Nav daudz ko stastīt par pedejam dienam. Trešdiena vejš nbija 6-7 m/s kas bija par īsu. Aizgaj uz ūdens papumpējos, izpumpēju flaku un grubby un ar to vis beidzas.

Vakardien pa dienu, pludmale notika buļļu pajugu sacensības. Piedalijas 13 ekipažas :. Skats bija interesants un tie skreja dezgan ātri. Vakar meģināju palidināt puķi :))))(driz parkvalificēšos par kaiteri:), bet vejš bija nepietiekošs un 8 puķis nu nekadejadi negribēja turēties gaisā. Varbūt šodien turpinasim apmacības.
uz šodien prognoze ir 6 m/s, kas protāms ir par mazu frīstaila. Toties talāk vis izskatas diezgan cerīgi un tuvākas 5 dienas, cerams, vares burāt ar 4.7.

2010. gada 8. decembris

Day of light wind and capouera!

Otrdiena iezimējas ar viegliem vejiem ( 6-8 m/s). Jāatzīme ka paisuma cikls mainas ar katru dienu un nobidas pa 45 min uz priekšu. Tas nozīmēja ka ap 13:00 vel joprojam bija zems līmenis un vareja frīstailot pa gludo ūdeni.
Es nesteidzos uz ūdens, ta ka stiprāko veju solija ap 15;00, bet labi ka izgaju uz ūdens 11:00. Jo lieko reizi apstiprinājas fakts: "Jābura uz ūdens nevis internetā". Stiprākais vejš bija ap 12:30 un velāk nokritas.
Sanaca diezgan daudz pumpēties ar 5.3. Bet diena nebija slikta, ņemot vera arī faktu ka biju vienīgais uz ūdens no frīstailistiem :). Jamin ka te jau kadu 3 menesi dzīvo gruppa spaņu jauniešu, kuri trenējas frīstaila un viņu līmenis arī ir labs. Izradijas viņi ir diezgan kominikabli. Vakar parunājam. Viņi dzīvo pie kada locala un inventāru glaba tepat Brazilian Crew centrā, kur mes esam apmetušies.
Vakarā Clubventos notika capueras koncerts the band of jeri izpildijuma. Capoera tas ir braziļu rituāla deja vai ciņas maksla kas ņem sakumu pirms 400 gadiem Afrikā. jaatzīme ka band of Jeri ir arī Chico Bento ( daudzi varbut viņu redzeja Andre paskowski producētajas klipiņos), kas ari ir labs frīstailers.
Capuera atstaja uz mums labus iespaidus un jasaka ta: dejotāji ir makslas vingrošanas līmeņa sportisti:)).
Kopumā diena pagaja interesanti.
Velāk meģināšu izgriezt bildes no video.

2010. gada 7. decembris

Brazil, Icaraizinho, Monday 6.12.2010


Šodiena bija pietiekoši vejaina lai braukt ar 5.3 buru. No rita ka jau ierasts man bija 2.5 stundu sesija pa gludo. Paradoklsali ka pirmo reizi izdevas uztaisit 2 shakas kad ir reali vejš par īsu.
Tad aizgaju pusdienas, jāatzime ka te vis diezgan padargi un nav iespējas iekost pa leto. Piem. sandvičs ar sieru un šķinki maksa 5 reais kas ir 2.5 eiro :)svaigi spiesta sula neskatoties uz augļu daudzumu visapkart maksa ne letāk par 3.5 reais ( 1.7 Eiro).
Pecpusdiena atkal devos burāt vejš it ka bija mazliet stiprāks, tāpēc paņemu 4.7. Pēc kadam 8 halzem parāk tuvu krastam meģiņaju shaku un piezemojos smiltis, masts aizlidoja un trapija ka jau parasti tieši purngala. Rezultātā dēlim paradījas mute :)))), bet man vakaram nodarbošanas :))))

bet nu tagad vis ir sataisīts. Rita it ka vel būs vejš bet talāk prognoze diezgan bediga. Būs kaut ko jaštuko.

2010. gada 5. decembris

Day of freestyle


Šodiena pagaja frīstailojot ar 100-ku un 4.7. Kaut gan vejš varetu but biku stiprāks par kadu metru. Bet kopumā ir baigi ok. No rīta ap 10 bija ļoti zems ūdens un aiz rifa bija pilnigs flats. Uz ūdens bija tadi frīstaileri ka Levi Lenz Bra91, Julien Mass, Artur Polet, tad vel vakara paradījas CAN9 Phil Soltysiak. Forši burāt kopā vienā vieta ar pasaules līmeņa frīstaileriem :). Ir arī ko redzēt. Viniem protams es neko jaunu neparadīšu, bet priekš sevim izpildīju daudz ko. No rita spock, grubby punetas, funnels, meģinaju airfunnelus pagaidam tik acis kaut gan uz to pusi ir.
jaatzīme ka ar šodienu saku burāt plikam kajām. Sajutas ir labas nu jus jau zinat ar ko var salidzināt :)))).
Kaut gan kaju jau nobrazu bišku.
Tatad noburaju kadu 1.5 stundu un ejot jau ara pameģināju shaku paris reizes un te atgadijas brinums :)))) uztaisju vienu no pilnīga fleta:))).
Vakara bija jau augsts līmenis un tad es apzināti atstaradāju tikai shakas ( piez. kadas 8 puslidz tiri ) un airchachoo. Pēc air chachas esmu atdauzijies ta ka maz neliekas. Ar labu halzi es meģinu taisīt parastu chachoo tāpēc arī air labāk sanāk. Sanāk pilnīgi aprotēt gaisa un piezemeties uz muguras kad ar vienu roku jau parķeru bomi no otras puses.
Butu jau nenormāli kruta dabūt to gatavu, un tas ir reāli jo pie šiem vilņiem kas ir pie augsta līmeņa perfekti lekt.
Diemžel ne bilžu no burašanas ne video no šodienas nav jo Emīls aizgaja uz kite beachu kaifot :))))
Prognoze izskatas laba vel 2 dienam un tas ir jāizmanto.
Buenos nochas.