2010. gada 8. decembris

Day of light wind and capouera!

Otrdiena iezimējas ar viegliem vejiem ( 6-8 m/s). Jāatzīme ka paisuma cikls mainas ar katru dienu un nobidas pa 45 min uz priekšu. Tas nozīmēja ka ap 13:00 vel joprojam bija zems līmenis un vareja frīstailot pa gludo ūdeni.
Es nesteidzos uz ūdens, ta ka stiprāko veju solija ap 15;00, bet labi ka izgaju uz ūdens 11:00. Jo lieko reizi apstiprinājas fakts: "Jābura uz ūdens nevis internetā". Stiprākais vejš bija ap 12:30 un velāk nokritas.
Sanaca diezgan daudz pumpēties ar 5.3. Bet diena nebija slikta, ņemot vera arī faktu ka biju vienīgais uz ūdens no frīstailistiem :). Jamin ka te jau kadu 3 menesi dzīvo gruppa spaņu jauniešu, kuri trenējas frīstaila un viņu līmenis arī ir labs. Izradijas viņi ir diezgan kominikabli. Vakar parunājam. Viņi dzīvo pie kada locala un inventāru glaba tepat Brazilian Crew centrā, kur mes esam apmetušies.
Vakarā Clubventos notika capueras koncerts the band of jeri izpildijuma. Capoera tas ir braziļu rituāla deja vai ciņas maksla kas ņem sakumu pirms 400 gadiem Afrikā. jaatzīme ka band of Jeri ir arī Chico Bento ( daudzi varbut viņu redzeja Andre paskowski producētajas klipiņos), kas ari ir labs frīstailers.
Capuera atstaja uz mums labus iespaidus un jasaka ta: dejotāji ir makslas vingrošanas līmeņa sportisti:)).
Kopumā diena pagaja interesanti.
Velāk meģināšu izgriezt bildes no video.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru