2012. gada 7. maijs

Burusports Freestyle CUP 2012!!!

Pateicoties atbalstam no Burusports veikaliem un Konstruktionsgruppe Bauen Latvija, šogad, otro reizi Latvijas vēsturē, notiks starptautiskas sacensības vindsērfingā, frīstaila disciplīnā. 2011. gada mums diemžēl neizdevās sagaidīt piemērotus apstākļus sacensībām, tāpēc šogad ar jauniem spēkiem un augstāko sportisko līmeni sacensības tiek izsludinātas vēlreiz.


Sacensību galvenais mērķis popularizēt frīstaila disciplīnu Latvijā, tieši tāpēc šoreiz sacensības var piedalīties ne tikai PRO- A grupā ( jaunas frīstaila skolas elementi),bet arī amatieri- B grupā( visi old school triki).

Burusport Freestyle Cup 2012 notiks viena no vējainākajam dienām laika posmā no 12. maija līdz 30. jūnijam, vindsērfinga klubā 360 teritorijā, Ķišezerā. Precīzs sacensību datums tiks paziņots 3 dienas iepriekš lat161.blogspot.com www.windsurf.lv, www.surfline.lv.

Sacensību tiesas sertificēta tiesnešu kolēģija.

Gadījumā, ja sacensību laikā, nebūs pietiekoši daudz vēja lai izvestu sacensības, skatītājus sagaida tow-in session no labākajiem frīstailistiem Baltijā.

Labākie sportisti katrā grupā tiks apbalvoti ar kausiem un vērtīgām balvām no mūsu sponsoriem CHUWAK surfwear. Pēc apbalvošanas visi tiek laipni gaidīti Cabo cafe lai sumināt uzvarētājus, svinēt dzīvi un iegrimt bezrūpības emociju okeānā, ko sniedz mums vindsērfings.

Burusports Freestyle CUP 2012 nolikums (NOR)


Gaidām vēju un sekojam aktuālai informācijai http://www.windsurf.lv/ , http://www.burusports.lv/ , http://www.surfline.lv/ , http://www.teamvosa.ee/ , http://www.vejasgalvoje.lt/ .


Big, warm saturday!!!

Aloha!
Ta jau sanaca ka pedejās garajas brīvdienas izdevas paburāt vienu dienu, bet toties ta bija labāka diena Latvijās ūdeņos līdz šim pa šo gadu. Protāms nekada medus maize ta nebija, bet varēja pabraukaties ar 4,7 ID " powered up". Līdz ar to esmu atkal atsacis meģināt burnerus un switch kono. Diemžel neviens burners ta arī tirs nesanaca, bet sw kono gan sanaca paris reizes ļoti labi. Liels paldies Mārim Minkevicam par bildem no 1 un 5 maija burašanas dienam.
Ko lai saka, mēs kartējo reizi pārliecinājamies ka pie R un DR jādodas uz jaunciema ostu, kur jāmeģina frīstailot aiz mola pa pilnīgi gludo, varbūt vejš nebūs tik stiprs, toties gludais ūdens ļaus ātrāk progresēt jaunu triku apguvē.
 Te burnera meģinājums.
 5. maijā pie R, DR veja sacelas pamatīgs čops no kura perfekti varēja taisīt augstas shakas.

 1. maijā viens no stabilākajiem trikiem bija flaka un airflaka no HES čopiņa:).

 Man dzels zirgs vel joprojam kalpo godam, kaut gan viņam pavisam drīz būs aizvietošana, bet par to nakošreiz atseviškajā rakstā.
 Darba svētkos uz HESiņu devas līdzi arī mana ligaviņa. Paldies viņai par video uzņemšanu, klipiņs no 1. maija jau ir tapis. Krasta bija laikam vesāk nekā ūdenī:)
 Kartēja flaka...
 Pēc pavasara treniņiem Eģipte stabilāk saka sanakt arī switch chacha.

Tas ir vis pagaidam. Izskatas ka šonedeļ ieputis sakot no ceturdienas, gaidu veju lai turpināt. Cerams būs 4.7 vai 4.2 laiciņš.
Visas bildes no 1. un 5. maija un Minkana reportu skaties tē:
http://www.windsurf.lv/news/may/
Aloha