2010. gada 25. marts

DAY 12

Visu dienu puta uz 4.7 bet varēja arī braukt ar 4.2 buru. besis kartīgs, izburajos ta ka vis atkal sap, bet rīt pedeja diena tāpēc atputīšos mājās :(

2010. gada 24. marts

DAY 11


Sodien vejš bija kadi 5 m/s visu dienu. uz ūdens nagaju. Aizbraucam ar laivu pašnukrulēt uz nogrimusa kuģa, pasauļojamies, vienkarši atputamies un izjūtam ko nozīme vasara martā:)

Kuru dienu jau verojam ka pari El turai lido starķi uz ziemeļiem, laikam jau pavasaris arī pie mums drīz saksies un dzemdamība arī paaugstinasies :)))))))

Uz tuvākam pedejam 2 dienam prognoze super, spēki arī atgriezušies, tāpēc gatavojamies ritdienai un počisim shakas, ponchus, toadus, culos un burnerus :))))))

Cerams ka kaut kas no ta arī sanaks:)))))))




DAY 10

Vakar bija 10 diena un 10 ka esmu burajis, 100% statistika. Vejš pieņemas spēka ap pecpusdienu un bija iespējams uzburāt ar 5.3 buru. Aizbraucam uz talāko lagunu un tur meģināju gan flakas gan arī chachoo, kuru gandrīz uztaisīju, bet gandrīz neskaitas... Šodien laikam būs atputas diena un tad pedejas divas dienas solas būt ļoti vejainas. Te jau kartējo dienu atrodas Jam Hal ( boardseeker technique guru) angļu apmacības guru ar savu gruppu, cerams ka viņi drīz aizbrauks mājās, citadāk baigi trauce burāt :)))))
Aloha

2010. gada 22. marts

DAY 9


Šodien bija relatīvi mierīga diena. Nesteidzīgi vejš pastiprinājas un ap 14:00 aizgaju uz ūdens ar 5.3 Ice un 100 litru skate dēli. Pēc paris halzem noplisa pagarinatāja striķis un nacas atgriezties. tad kadi 4 frīstaileri aizbraucam uz talāko lagunu un tur visi meģināa kaut ko ar kreiso halzi. Es meģināju no hand flaku, principa paris reizes esmu to uztaisijis bet tadas mini no hand flakas, vajag vel patreneties. Kopumā pedejas divas dienas tadas vien atelpas un atputas dienas. redzesim ko nesis ritdiena:)

2010. gada 21. marts

DAY 8


Beidzot atnaca brīdis kad varēja neburāt, bet tapat šodien izburajamies. Es biju kadas 2 stundas ar 5.3 Ice uz ūdens. Mans dēlis jau no rīta bija sataisīts ( liels paldies Maksam) kvalitatīvi un operatīvi.

Bija bišku pa īsu veja, bet nu tapat esliderus un paris punetas esmu uztaisijis. Ka arī varēja trenēt chachas.

Rit ceram būs lielaks vejš, tapec šodien atpusamies un gaidam rītdienu.