2010. gada 30. decembris

20.12.2010 Icaraizinho last day action photos

Paldies Catharinai&Mathiasam no Šveices par burvīgam bildem.
Uhhh sezona ir noslēgta, la viva 2010 season:)
Gaidam nakamo vejaino 2011. gadu!!!

( Spiediet uz bildes lai atvērt bilzu galeriju)

LAst 2 days&trip home

Sveicināti vecājā gadā.
Nu jau nedeļa apritējusi kā esam atgriezusies mājās.
Pirms atgriešanas mājās mums bija vel divas vejainas dienas ko noburāju ar 5.3 un 4.7 atbilstoši. Pedejais vakars Icaraizinho ka ienmēr bija vissmukākais;).
Nakamajā diena 21.12.2010 devāmies mājās. Jāmin ka ttransfers uz Fortalezu bija ar opel astra mašinu kurai nebija jumtas reliņu , pagaja kads laiciņš kamēr mēs piesējam savu staffu uz jumtā. Tad 3 stundas līdz Fortalezai. Tirdzniecības centra apmeklēšana lai nopirkt dažas nevienam nevajadzīgas mantas suveniriem ;). Divas stundas gaidīšanas lidostā. Te jāmin ka patikami parsteidza serviss Fortalezas lidosta. Visas formalitātes tur izgajam ātyri un bez problemam, ka arī par bagažas transportēšanu samaksajam mazāk neka ceļa no Amsterdamas.
Kads vel saka Latvijā ka vindserfings attīstas, es gan ta neteiktu jo no Fortalezas lidmašinā bija ap 20 kaiteru un tikai 2 serfotāji ar savu ekipējumu .
Lidojam no sakumā pretēja virziena uz Natalu, kur izskapa pasažieri, kas lidoja no Amsterdamas, tad visus paludza atstāt lidmašinu un vel stunda gaidīšanas kamēr iztiris lidmašinu un nomainisies crew tikai tagad Natalas lidostā. Mēs ar Emīlu šo laiku pavadījam lietdērīgi un iekāpam lidmašina pēc gaidīšanas piepaceltā garastavoklī.
Tad sekoja overnight flight uz Amsterdamu kas ilga 9 stundas. No rīta Amsterdama mūs sagaidīja ar sniegu -2 temp. Atkal gaidīšana tkai tagad Amsterdama. Brokastis burger kinga, iečekošanas reisam uz Rīgu ar Air Baltic. Un atkal problemas ar musu negabarīta bagažu. Rīga samaksajam par bagažu abiem virzieniem, bet šiem datu baze nekas neradas. Pusstunda gaidīšanas pie check in un vis noskaidrojas labvelīgi.
Divas stundas lidojums uz Rīgu un nu esam mājās. Mēs protāms zinājam ka latvija daudz sniega, bet atrodoties vasara tam bija gruti noticēt un iedomāties. Tāpēc neliels šoks par Rīgas aizputinātajam ielam un Latvijas sniegotu ziemu mums tomēr bija.
Bilžu galerija no ceļojumā sekos.
Tagad ir jābauda ziema, jāuztur sevi formā slepojot ar distancenem un jagaida 2 menešus līdz nakamajam braucienam un jaunas sezonas atklašanai ka jau ierasts Eģiptē, El turas dača.
Lai Jums pietiek veselības un iespējas realizēt savus sapņus un plānus 2011 gadā.
NOVELU JUMS LAIMĪGU UN VEJAINU JAUNU 2011 GADU!!!

Bildes Icaraizinho 2010