2010. gada 20. aprīlis

19.04.2010 Rīgas HES

Pēc darba ātri devos uz hesiņu ar cerību uzburāt. Tas man atgadīna kartīgu vasaras dienu, kad tu gaidi kad beigsies darbs un tad nesies ka traks lai nenokavēt veju....:)
Princīpa kavēt nebija ko, jo vejš puta 5-7 m/s. Bija ļoti smūks vakars saule un neviena makoniša, tāpēc nolemu tomēr ielist ūdenī. Izpumpēju kadas 5 flakas un viss!
Saku jau ilgoties pēc normālas burašanas kad nevajag pumpēties un var meģināt kaut ko jaunu.
Bet nu ko darīsi, vakars tapat izdevies:)
Gaidam kartīgu putienu!

2010. gada 18. aprīlis

18.04.2010 Jaunciems, Ķišezers

Šodien no rīta nolemu doties uz Jaunciemas ostu. Puta WSW vejš līdz ar to tas bija tieši perpendikulāri izbuvētajam aizsragmolam. Līdz ar to aiz mola veidojas pilnīgi gludais ūdens, krutāk nekā El turā :). Vienīga problēma ka vejš Rīga saga izbeigties ap 13:00. No sakuma iegaju ar 5.3, paris flakas, grubby, spock un vis vejš pieluza. Nacas ņemt 5.7. Un tad tieši meģināju burāt pa gludo. Principa šodien biju nolažojies, vajadzēja braukt uz Hesu vai palikt mājas, jo Ķegumā puta pat 17:00 ap 8-9 m/s, bet nu vairs nebija spēka līst ūdenī.

Kopumā vismāz esmu notestējis jaunu frīstaila megaspotu :)))). Tagad pies W vai WSW droši vajag braukt uz Junciema ostu. Kas man tur patik, ļoti sakopta un erta vieta. Var uztakelēties nesasmerējot inventaru :)
Varbūt rit atkal iepūtis, možka pēc darba aizbraukšu uz Hesiņu.


Līdz nakamai reizei