2013. gada 16. augusts

Great news from north sails (NS)!!!

Sveiki sekotāji,
Nu tads kriets laiciņš pagajis kopš pēdējās publikācijas šeit (, ko lai saka, musu laikos sociālie tikli ātri izspiež ne tikai gramatas, bet arī blogus ;).
Kopš februāra bija daudz un dažadi notikumi un paversieni dzīve. Bija pavadītas 2 nedeļas El Turā, Ēģiptē martā, tad viena nedeļā aprilī Tenerifē. Pirms 3 nedeļam atgriezos no vasaras vindserf- atvaļinājuma Krētā, kas šogad bija man ne visai veiksmigs jo esmu guvis ļoti nepatikamu traumu. Trešajā dienā pie neveiksīga ponch meģinājuma viena pēda izlidoja arā no kajsaites bet aizmugurēja kaja palika iekšā, rezultātā sastieptas vairakās mazas saites labajai pēdai. Arsti saka 6 nedeļas miera un pusgadu vel jutišu sāpes, ļoti ceru ka tomer tikšu tam parī ātrāk. Nu jau 3 nedēļas saudzejošais režims, bet pēda vel joprojam sāp:(.
Bet izskatas ka atturēties no burašanas būs ļoti un ļoti grūti jo šonedeļ man ļoti patikamas ziņas.
Kopš ši briža bušu North sails ( north-windsurf.com) international rider, tas nozīme ka dabušu visu labāko un jaunāko no viena no progresivākajiem un kvalitativākajiem brendiem vindsērfinga tirgu ar ļoti patikamiem nosacijumiem, lai varetu arī turpmāk celt savu braukšanas līmeni un meistarību. Ilgi gaidītais nu ir piepildijies pateicoties burusportam un personīgi Valdim Kļaviņam. Un tieši vakar esmu jau saņemis jaunus rigus. 4 buras, masti un karbona bomis gaida testus. Jā un pavisam esmu aizmirsis: saņemi arī savu jaunu "frīstaila ieroci" fanatic skate team edition 101.
Un tieši tāpēc laikam naksies iedzert ibumetin un iet testet to visu saldo stufu uz ūdens. Nagi niez:)
Lūk tadas ziņas. Kopš ši briža centīšos regulari rastīt ziņas blogā.
Aloha
Un tiekamies uz ūdens
LAT161