2010. gada 29. aprīlis

28.04.2010 Ķīsis, klubs 360

Vakar pirmo reizi šajā sezonā biju atbraucis uz klubu 360. Ierados pēc 14;30 un bišku veju esmu nokavējis. Ielidu ūdenī ar 5.7 un 100 litrigu Skate dēli. Brižiem vejš bija pietiekošs bet kopuma 2/3 visa laika kreicēju turpu šurpu veja gaidīšanā...
izskatas ka serfotāji ir aktivizējušies, vakar uz ūdens bija vairāki formulisti ka arī daži frīraida braucēji :)
Šodien par spīti prognozej veja pagaidam nav, bet cerība uz pēcpusdienu. Daudzsološi izskatas prognoze sestdienai.
Atliek vien Gaidīt!!!

2010. gada 27. aprīlis

27.04.2010 Home, sweet Home

Nekur nav tik labi ka mājās...
Braucu pusdienas, un pamanīju baltus vilnišus Daugavā. Pēcpusdiena uzreiz devos krasta un noburāju kadu 1.5 stundu. nekas īpašs, bet ja ņemt vēra ka neko nesolīja un te pekšņi izdevas uzburat beidzot plikam rokam, esmu apmierināts. Arī sniegums bija pietiekoši labs. musu smagajos apstakļos jācenšas visu izpildīt tehniski tāpēc šodien arī ar pirmo meģinājumu uztaisīju funnelu,eslideru un tt.

Ritā jādodas ap pusdienlaiku uz Ķisi, cerams ka ieputis stiprāk nekā sola...

2010. gada 25. aprīlis

24.04.2010 Rīgas ūdenskartuve

Dieniņa gan bija jocīga. Pirmo reizi ierados Hesā ap 11:00. Laiks bija mainīgs, bet jau kaut kas pūta. Paņemu 5.3 un iegaju ūdenī un pēc minutem 5 tiku krusā un lietū, ko pavadīja laba brazma, paspēju tik uzmest pāris flakas un tad kad beidzas lietus beidzas arī vejš :))))

Jāmin ka gaisa temp. bija +4 +5 gradi.


Iznacu krastā un nolēmu uzgaidīt, pēcpusstundas gaidīšanas nolēmu doties mājās un neizniekot dienu :).
kaut kur ap 15:00 pēc garšīgam pusdienam skatos pa logu un reāli puš :). Ta es atkal devos uz Hesu un šoreiz trapēju kaut gan bišku par ātru. Vislabākais bija no 18-19, const vejš. Braucu ar 5.3. Protams atkal parliecinājos ka uz hesu pie ZR Z veja nav jābrauc, jo čops ir liels un gruti kaut ko iedzīgu izpildīt, bet tapat izdevas funnels un cita pamat triku paka :)


Tagad gan būs bišku jāuzgaida līdz nakamai reizei...


Cerams ka trešdien...