2010. gada 12. janvāris

Jaunajā gadā ar jauniem mērķiem!!!




Sveiki Cien. Burātāji!
Jaunais 2010. gads ir klāt. Gribētu visus apsveikt un novelēt, lai tas būtu Jūsu mērķu īstenošanas gads!
Tieši gada sākumā daudzi cilvēki ( burātāji tajā skaitā) izvirza sev jaunus mērķus, lai gads būtu piepildīts un mērķtiecīgs. Mēs savus mērķus zinājām jau 2009. gada beigās, atgriežoties no saulainās burāšanas vietas Ēģiptē - El Turā, un tad jau zinājām, ka pavasarī noteikti dosimies turp atkal, lai turpinātu apgūt vindsērfinga „noslēpumus” un pabeigt visu jau iesākto, kā arī, lai pamostos pēc ziemas miega :).
Tāpēc no 13. marta līdz 27. martam tie, kas ir atkarīgi no vēja un burāšanas dodas uz Ēģipti - El Turu, lai atklātu 2010. gada burāšanas sezonu un vienkārši atjaunot D vitamīna daudzumu organismā.
Kāpēc Jums ir jāpiesakas braucienam:
1. Brauciena laikā es dalīšos savā pieredzē un konsultēšu brauciena dalībniekus visos Jums interesējošos burāšanas tehnikas jautājumos. Prakse rāda, ka pašmācības ceļā cilvēkiem aizņem krietni vairāk laika, lai apgūtu jaunus manevrus un burāšanas tehniku.
2. Brauciena galamērķis ir perfekta vieta, lai nodarbotos ar vindsērfingu ( slaloms, frīstails vai vienkārši frīraids). Silts gaiss, silts ūdens, vējš stiprāks par 4bft. 75% no visam dienām martā.
3. Speciālas cenas nomā „Dacha” brauciena dalībniekiem.
4. El Turā nav tūrisma centrs, līdz ar to parasti papildus izdevumi ( pusdienām, augļiem un tt.) ir niecīgi salīdzinoši ar citiem burāšanas galamērķiem
5. Ļoti draudzīga atmosfēra, kas valda serfstācijā, to vienkārši vajag izbaudīt un Jūs jutīsieties, kā mājās.
Brauciena detalizētais apraksts un pieteikuma anketa pielikumā.
Pieteikuma nosūtīšanas gala termiņš 12. februāris.
Uz tikšanos El Turā, Ēģiptē!!!
Jevgenijs Gavrilovs
Burusports TEAM
Lat161.blogspot.com
Lat161@inbox.lv
Tel. (+371) 26190764