2010. gada 18. decembris

17&18 december

Ola draugi:)
Ziemassvetki tuvojas ar katru dienu. Bet mēs te galīgi to nejutam, jo nekas pilnīgi nekas par to neatgadina. Tikai viena restoraniņa redzējam kaut kadus ziemassvetku rotajumus:)
Mums vis ka parasti. 17. decembrī bija fiziski ļoti gruti. Vis sapēja bet vejš puta un es tapat 2 reizes aizgaju uz ūdens. No rita ar 4.7 un vakara ar 5.3. Nekas baigais, bet beidzot man ir vienīga safilmēta shaka:))))
Tada ne visai augsta un skatīga, bet tomēr labāk nekā nekas.
Ja un visu dienu burājam ar piesardzību, jo iepriekšejā diena pie vakariņam spaņu draugi mums izstastīja ka izradas te ir diezgan bieži sastopamas portugaļu galeras ( vienas no indigākam meduzam, pēc to dzeliena stundas laika ja neiešpricēt noteiktas zales var atstiept kajas:( )Romanam serfotājam no spanijas pirms 2 gadiem gadijas ar to saskarties un viņš laipni padalijas iespaidos, lab;āk jau nebutu neko stastijis.
Nakošajā diena burajot es pats pabraucu garam vienai tadai meduzai 1 metra attalumā. Tāpēc atcereties lieko reizi ūdeni te labāk nekrist, tas ir diezgan liels risks, ko mēs līdz šodienai nebijam apzinājušies.
Tagad tik katru reizi brauc un skaties uz ūdens virsmu meklējot tas portugaļu galeras. Viņiem ir virs udens tads ka piepust "prezis" ko ļoti labi var saredzēt.
Pie tam vel uzzinājam arī par citam visadam bistamam butnem kuru te ir pietiekoši daudz un ar kuram paldies Dievam neesam saskarušies un cerams nesaskarsimies lidz aizbraukšanai.
18. decembrī prognoze veju nesolīja un ta tas arī ir. šodien mums ir atpūtas diena. Paliek tikai 2 dienas un otrdien mēs jau dosimies mājās. Pedējas dienas solas būt vejainas priekš 4.7. Pirmdien visdzrozāk dosimies uz vienas upes grīvu atkal pafristailot pa fletu:)
Do svazi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru