2011. gada 28. aprīlis

Season opening in Egypt

Sen neesmu neko rakstījis, kaut gan bija ko.
No 27. marta līdz 10 aprilim biju Ēģipte, El turā. Parasti saka ka nekur nav tik labi ka mājās, bet varu teikt ka nekur nav tik labi frīstailot un atpusties no ikdienas rupēm ka El Turā. Šis bija laikam jau 8 vai 9 mans brauciens uz El Turu, bet šoreiz visu saorganizēt bija mazliet grutāk nekā parasti, ņemot verā ka deļ Eģiptiešu revolucijas čarterreisi no Rīgas bija atcelti. Revolucija sen bija garam, Ēģiptē sen vis ir mierīgi, bet musu turoperatori vel joprojam negribēja atjaunot lidojumus uz Šarm El Šeihu.
Ta ka Windsurf camp 2011 ietvaros bijam savakušīes 9 cilvēki un neviens negribēja braucienu atcelt, atradu iespēju aizlidot no Viļņas.
Ceļs bija mazliet nogurdinošs jo izbraucam 1.00 nakti 27.martā un man vajadzēja ar savu chevy un piegabi savaktbrauciena dalibniekus un viņu bagažu lai atgadāt visus uz Viļņu.
Nesteidzīgi atbraucam uz Viļņu mazliet pamaldījamies lai nokļut lidostā, jo nepareizi nogriezamies, bet beigas vis bija okun laicīgi iečekojamies ar visam savam 4 lielam somam un nekadu problemu ar negabarita bagažu nebija.
Talāk jau ka parasti, 4.5 stundu lidojums, 1.5stundu transfers un esam klāt.
14 bezrupīgas, ar burašanu piesatinātas dienas. Jāsaka ka šoreiz veja bija mazāk nekāpagajušajā pavasarī, kaut gan grēks sudzēties jo esmu noburājis 9 dienas no 13.
Krenķis tikai par to, ka pedejā dienā esmu apslimis un pirmo nedelu mājās pagarināju savu atvaļinājumu ar slimības lapu :)
Par burašanu nestastīšu neko daudz, Jūs visu varāt redzēt video.
Vienīgais ka pēc ši brauciena sagribējas rudenī atkal doties uz El Turu. Kaut ka baigi pozitīvi vis bija šoreiz...
Skatamies video un gaidam veju tepāt mājās.
Čavuski

El Tor, Egypt 2011 spring from Jevgenijs Lat161 on Vimeo.

2 komentāri:

  1. Chauki, majuki!
    Labs, reāli ko no tava arsenāla gribās iemācīties ir Funnel un protams Shaka!

    Tas kabelis kā kaits izskatās no malas, bet bezvēja dienās domāju, ka prātīga štelle.

    AtbildētDzēst
  2. Čau. Tev jau visas iespējas iemacities. Paskatijos iepriekšejos video, izradas lai iemacities taisīt shaku man aizgaja 2 sezonas :((((. Vis ilgāk macitais triks. Vakar atklaju sezonu Rīgas Hesā. Pirmā shaka ir uztaisīta Hesā:)
    Starp citu Maijs Junijs gaidišanas periods Burusports Freestyle Cup 2011. Vai busi jau atpakaļ junijā?

    AtbildētDzēst