2010. gada 5. decembris

Day of freestyle


Šodiena pagaja frīstailojot ar 100-ku un 4.7. Kaut gan vejš varetu but biku stiprāks par kadu metru. Bet kopumā ir baigi ok. No rīta ap 10 bija ļoti zems ūdens un aiz rifa bija pilnigs flats. Uz ūdens bija tadi frīstaileri ka Levi Lenz Bra91, Julien Mass, Artur Polet, tad vel vakara paradījas CAN9 Phil Soltysiak. Forši burāt kopā vienā vieta ar pasaules līmeņa frīstaileriem :). Ir arī ko redzēt. Viniem protams es neko jaunu neparadīšu, bet priekš sevim izpildīju daudz ko. No rita spock, grubby punetas, funnels, meģinaju airfunnelus pagaidam tik acis kaut gan uz to pusi ir.
jaatzīme ka ar šodienu saku burāt plikam kajām. Sajutas ir labas nu jus jau zinat ar ko var salidzināt :)))).
Kaut gan kaju jau nobrazu bišku.
Tatad noburaju kadu 1.5 stundu un ejot jau ara pameģināju shaku paris reizes un te atgadijas brinums :)))) uztaisju vienu no pilnīga fleta:))).
Vakara bija jau augsts līmenis un tad es apzināti atstaradāju tikai shakas ( piez. kadas 8 puslidz tiri ) un airchachoo. Pēc air chachas esmu atdauzijies ta ka maz neliekas. Ar labu halzi es meģinu taisīt parastu chachoo tāpēc arī air labāk sanāk. Sanāk pilnīgi aprotēt gaisa un piezemeties uz muguras kad ar vienu roku jau parķeru bomi no otras puses.
Butu jau nenormāli kruta dabūt to gatavu, un tas ir reāli jo pie šiem vilņiem kas ir pie augsta līmeņa perfekti lekt.
Diemžel ne bilžu no burašanas ne video no šodienas nav jo Emīls aizgaja uz kite beachu kaifot :))))
Prognoze izskatas laba vel 2 dienam un tas ir jāizmanto.
Buenos nochas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru