2010. gada 2. decembris

Brazil, Icarazinho



Sen nebiju neko postojis. Ta nu sanaca ka vis rudens pagaja dažados darbos. Bija protams arī burāts gan septembrī gan oktobrī, bet laikam īpaši nestresoju par izlaistam burašanas reizem Latvijā jo biju planojis decembrī doties uz Braziliju.
Nu te mēs esam, diemžel tikai 2 cilvēki no Latvijas, kaut gan sakuma planojam būt kadi 4-5.
Ceļš uz braziliju mums bija diezgan īlgs un exiting :) jo lidojam caur amsterdamu. No Rīgas ar Air Baltic līdz amsterdamai, tad tur parnakšņojam super modernajā viesnīca uzreiz pie lidostas un nakamaja rita ar Arke Fly čarteri devamies uz Fortalezu. 9.5 stundu īlgs lidojums ar boeing 767 bija diezgan nogurdinošs. Tad vel 2.5 stundu transfers līdz Icaraizinho un esam uz vietas. Paldies Girmantasam kurš mums pierezervēja apartamentus. Butība dzīvojam nenormāli šiki 50 metrus no okeana inventars glabajas uztakelēts tepatas, mums ir iekļautas brokastis.
Vis jau butu forši bet veselība neizturēja un tagad otrajā dienā es visu dienu pavadu gulta meģinot izveseļoties jo burāt šodien ar tadu veselību nav iespējams.
Vakardien uzburāju kadas 2 stundas un sapratu ka esmu saslimis :(
cerams ka zales paveiks visu un rit vai parīt bušu uz kajām.
Meģināšu iepostēt regulari kadu ziņu.

2 komentāri:

  1. vēders sagriezās vai?

    forši, ka aizbrauci!

    pasveicini Girmi!

    AtbildētDzēst
  2. Ja nu veders:)))) 2 dienas ar temperatura pari 38 gulejam galvenais gan man gan naparnikam tas pats. Klepus tads ka liekas smadzenes caur muti izies un vel iesnas un kakls sap. Labu virusu noravam Amsterdamā:)))).
    Bet nu šodien jau ir labāk. Rit vares močit pilnā sparā:)

    AtbildētDzēst